Gastenboek

Wat vindt u van mijn werk? Of wilt u gewoon een berichtje plaatsen?
Laat het hier even weten! Ik ben benieuwd naar uw reactie.
What do you think of my work? Or do you just want to leave a message!
Please, let me know!

29 reacties op “Gastenboek” 1. Peter
  Bedankt dat je Harco een goed huis hebt gegeven, het schilderij van hem heb ik een tijd geleden gezien op je andere website Prachtig
  Bedankt

 2. Peter, ik volg je nog steeds in wat je doet. Ik vind dat je je zelf goed aan het ontwikkelen bent als kunstenaar. Er is steeds meer emotie te vinden in je werken, je stijl wordt wat romantischer.
  Je hebt altijd aangegeven dat je de wens hebt gehad om losser te worden in je werken. Dit is een proces wat aan de gang is gezet zie ik.
  Succes Peter.

  Groet,

  Daan van den Enden

 3. Ik heb net vol bewondering op Youtube gekeken naar de filmpjes van je mooie werk. Fantastisch geschilderd. Mooie filmpjes met een goede impressie. Een mooi mens maakt mooie dingen!
  Groetjes van Lia

 4. Beste Peter,

  Dat je kwaliteiten had op veel gebieden was me bekend maar dat deze kwaliteiten zich inmiddels in al die jaren ontplooit hebben in dit prachtige resultaat !!! Chapeau !!!

  Ik heb met veel genot “rondgekeken” op je website en overigens je “kop” straalt een en al artiestiekheid uit !!!

  Ga zo vooral door. Ik zal je zeker bezoeken op een van je exposities en hoop je de hand te schudden op een hernieuwde kennismaking.

 5. Peter je website is een plaatje je kijkt er met plezier naar mooi gedaan
  ,kijk er geregeld naar. groetjes Sjaan Rombouts.

 6. hoi peter jij bent een oud collega van mijn, en ik wilde zeggen dat ik met schilderen ben begonnen, en daarom wil wel weer contact met jou. samen met peter naus heb ik het van de week nog over jou gehad.groetjes Paul de Vries

 7. Prachtige expositie van de grote naakten en kleiner werk op de beurs Kunst en Living in Rotterdam! We genoten er enorm van.
  Proficiat, Peter!

 8. Ha, Peter
  Je zult het wel druk hebben met de voorbereidingen voor de beurs kunst en living 29-30-31 okt 2010 Ahoy Rotterdam
  Zoals je weet komen wij ook. Dat zal op zondag zijn! Verheug me erop om dat mooie werk van je weer eens `live` te zien,
  heel veel liefs & succes toegewenst!
  groetjes
  Karen

 9. Hoi peter,
  mijn complimenten voor je vernieuwde site. Ziet er erg gelikt uit. Kijk uit naar a.s. zaterdag in Antwerpen op de expositie om weer eens wat werk van je van dichtbij te kunnen aanschouwen. Ben er altijd erg van onder de indruk. Maak nu ook even van de gelegeheid gebruik om mijn complimenten uit te brengen over jou manier van lesgeven. Wat heb ik veel geleerd in een jaar tijd! Echt super!
  Wens je veel succes toe komend weekend.

  Groetjes Margo

 10. Proficiat Peter! Je nieuwe site staat online!!!
  Je werken komen nu beter tot hun recht, mag ik wel zeggen. En daar gaat het natuurlijk ook om!
  Ik zal regelmatig komen kijken of er weer wat ‘moois’ is bij gekomen, iets wat ik de andere bezoekers van deze site ook van harte aanbeveel!

 11. Dag Peter,
  Wat het toeval je al niet voor moois kan brengen! Ik zocht een website over een opleiding beeldhouwen en op de een of andere wijze (misschien door je naam Peter van den Borne, ”born to be…”, of door het simpele feit dat ik geboren ben in Eersel)werd ik naar je site getrokken, via een link. Maar het is de moeite waard geweest. Wat een kracht en schoonheid gaan er van je schilderwerken uit! Het mooiste is de vooral mens die er achter zit, door je levenspad dat je beschrijft en dat je hebt afgelegd naar ‘born to be that artist’.
  Zoal wij hier in Vlaanderen vervolgens na zo’n ervaring zeggen:”een dikke proficiat!”
  Vriendelijke groet,
  Jeanne

 12. 24-01 ben ik naar de kunstbeurs gegaan te Einhoven en heb je nieuwe werken gezien. Prachtig Peter hoe je omgaat met vlakverdeling en ik was ook verrast van de onderwerpen die je gekozen hebt. Wat mij en mij het meest trof was het schilderij waar je op een romantische stijl een jonge vrouw hebt geschilderd. Zet je deze schilderijen op je site die ik trouwens goed in elkaar vind zitten.

  Succes Peter met je loopbaan.

  Daan van den EndenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *