Gastenboek

Wat vindt u van mijn werk? Of wilt u gewoon een berichtje plaatsen?
Laat het hier even weten! Ik ben benieuwd naar uw reactie.
What do you think of my work? Or do you just want to leave a message!
Please, let me know!

29 reacties op “Gastenboek” 1. Hoi Peter
  Hier Frank van de kerkhof ik weet niet of je nog weet wie ik ben maar ik heb met je samen gewerkt was toen 16 jaar bij stork in Eindhoven ik ben ooit met mun vader bij je geweest op het atelier ik moest aan je denken en dacht hoe zou het met hem gaan maar zo te zien prima zou graag nog un keertje komen kijken was toen onder de indruk van je kunde en talent prachtig en mijn vader ook
  Gr Frank

 2. Dag Peter,

  Wat een mooie website. Meer dan de moeite waard om deze te bezoeken en te bekijken. Geeft goed weer hoe mooi je schildert.

 3. In 2015 op de kunst en antiekbeurs te Rosmalen met deze kunstenaar (schilder)in contact gekomen, nog steeds zijn mijn vrouw en ik onder de indruk wat deze man op een hedendaagse en realistische manier kan weergeven tot in details. Een aanwinst voor de kunstwereld die eigenlijk meer waardering moet hebben en krijgen. Helaas ben ik niet in het bezit van een kunstwerk van de schilder maar op mijn laptop en mobiel heb ik toch een achtergrond van deze kunstenaar zodat ik ook andere mensen kan laten meegenieten van zijn kunnen.

  Ron en Monique Gerritzen

 4. Hoi Peter hoe gaat het met je je maakt mooie kunstwerken
  Ik heb het schilderij van ons pap nog steeds wat je voor hem geschilderd hebt
  Wil het graag een keer schoon laten maken heb je enig idee wat dat kost
  Groetjes Bert hoeks

  0630608874Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *