Galerie Born-Art op Kunst en Antiekbeurs Limantica van 19 t/m 21 okt 2018


Galerie Born-Art presenteert zich op kunstbeurs Limantica met werken van Peter van den Borne, Bets van Boxel en Thea van Herpt.

Deze kunst en antiek beurs vindt plaats in het Kasteel van Daelenbroeck in Herkenbosch (bij Roermond). De beurs wordt voor de zevende keer georganiseerd. Daar wil de organisatie toch even bij stil staan. Daarom zal de openingsavond op vrijdag een extra feestelijk tintje krijgen.                wij hopen u te mogen ontmoeten in deze bijzondere sfeer.

 

openingstijden:

Vrijdag    16:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 11:00 tot 18:00 uur
Zondag   11:00 tot 18:00 uur

De sfeervolle, in de gewelfde kelders gehuisveste, beurs is de 7e “Limantica”-beurs. Met name het succes van de vorige edities, waar zowel bezoekers als ook standhouders zeer tevreden huiswaarts keerden, geeft ook vertrouwen voor deze editie. Met 24 exposanten moet deze beurs het niet hebben van de kwantiteit maar van de kwaliteit. Daarom is deze beurs dan ook te omschrijven als intiem, hoogwaardig en sfeervol.
Nu al behoort deze beurs kwalitatief tot de Nederlandse en Belgische top in haar genre, een positie die ze niet meer uit handen wil geven.
De organisatoren houden vast aan een concept waarbij internationaal antiek van hoge kwaliteit, gespecialiseerde antiquiteiten en regionale standhouders zij aan zij staan. Dat staat garant voor een aanbod naar ieders smaak en budget.

http://www.limantica.eu

 

 

 

Detail introspection