Handige Links

Op deze site vindt u de volgende links

Stillevens gemaakt door Peter van den Borne.
Wie door Peter een stilleven laat maken van zijngeliefde bezittingen, krijgt er veel voor terug.
Peter heeft namelijk een scherp oog voor het verhaal áchter de fraai opgestelde voorwerpen.
Modelschilderijen.
De modelschilderijen van Peter van den Borne vertellen iets over de innerlijke belevingswereld van het model. Deze belevingswereld reflecteert zich in haar omgeving.
Publicaties. Enkele referenties, persberichten en een overzicht met exposities.
Peter van den Borne. Kunstenaars looppad van Peter van den Borne in een notendop.
Contact. Aarzel niet om uw interesse kenbaar te maken met behulp van het contactformulier, of stuur een e-mail naar info@petervandenborne.nl

BLOG Over kunst, kunst kopen en van kunst leren en genieten!

film stilleven

ANDERE GERELATEERDE SITES:

schoolvoorKLFSchool voor Klassiek Hedendaags Realisme
(Peter van den Borne)
(leer schilderen zoals de oude meesters dat deden!). Wie graag de fijne kneepjes van het vak wil leren, kan een opleiding volgen bij Peter van den Borne.

www.achtzaligheden.nl
In museum “De Acht Zaligheden” krijgt de bezoeker een indruk te geven van het agrarische leven van ca. 1850 tot ca. 1950 in de Kempen; ofwel “De Acht Zaligheden”.

www.anastas-bethlehem.com
Site van Clair en Johnny Anastas. Twee enthousiaste mensen die ik heb mogen ontmoeten en die zich inzetten voor de vrede tussen Palestina en Israël. Zelf zijn ze met hun gezin slachtoffers van het conflict.Via in inmense dosis moed en strijdkracht proberen ze zichzelf in het bezette gebied staande te houden. Maken contacten via vredesbewegingen en andere organisaties om de wereld wakker te schudden en aandacht te krijgen voor hun zaak. Om dit te kunnen financieren en om de kinderen die ze hebben een toekomst te bieden verkopen ze van olijfhout handgemaakte beelden en andere prachtige producten.

www.artactueel.nl/Exposities/realisme.htm
Art Actueel is een startpagina voor de kunstliefhebber. Met een virtuele galerie waar kunstenaars hun werk kunnen laten zien net als hun biografie en een link naar hun persoonlijke website.

www.libertykunst.nl
Prachtige kunstgalerie met kijk op kunst. Divers en goed kwalitatief werk van gerenomeerde kunstenaars uit het verleden en het heden. Gevestigd in het hartje van Rotterdam.

www.kahlo.nl
Dit websitebureau heeft onder meer deze WordPress-site ontworpen.

www.artboutique.nl
Deze virtuele galerie is ontstaan vanuit een bijzondere passsie voor schilderkunst, en dan overwegend in het realisme-genre met een uitstapje naar het magisch-realisme.

www.chrisdewijs.nl
Voor een leuk schilder- c.q. vrijgezellenfeestje

www.cultuurnet.nl/berichten/index.asp
Cultuurnet is de digitale wegwijzer voor Kunst, Cultuur, Geschiedenis en Wetenschap. De website richt zich op de beherende instellingen zoals musea, bibliotheken en archieven, etc.

www.daanvandenenden.nl
Site van kunstenaar Daan van den Enden, tevens kunstuitleen

www.galerie.realistischkunstschilders.com
Online Galerie waar schilderijen van realistisch kunstschilders ‘direct uit hun galerie’ worden verkocht

www.www.kunstschilderen.beginthier.nl/
Een handig overzicht!

www.startkunst.nl
15Start Kunst is een Banner StartPagina met heel veel linken op het gebied van schilderkunst, beeldende kunst, fotografie, cursussen, kunstnieuws, galeries, kunstwerken, kunstagenda en exposities.

www.pierrewynen.be
Site van kunstenaar Pierre Wynen.

www.galeriebeekman.nl
Galerie die o.a.werk van kunstschilder Peter van den Borne verkoopt

www.achterdemarkt.nl
Wilt u een weekend of een paar dagen het prachtige historische dorp Eersel bezoeken en tijdens uw verblijf omringd worden door kunstwerken van de Eerselse kunstschilder Peter van den Borne? Dan is een verblijf bij familie de Koning een aanrader. U verblijft op steenworp afstand van de toeristische markt midden in het groen in een pand dat eind 18e eeuw is gebouwd. Echt een heel mooi stukje Eersel waar natuur, kunst en de historie elkaar ontmoeten.

kunst-branche.startpagina.nl
Startpagina voor verkoop en opleidingsfaciliteiten binnen de kunstbranche.

www.henrisenders.nl
Fotograaf en vriend waarmee ik met regelmaat op modellen gebied mee samenwerk. Henri heeft dit jaar een prachtig fotoboek uitgebracht met daarin een klein deel van zijn oevre het boek heeft de titel.