Open Art Fair 2012 van 11 t/m 15 september jaarbeurs te Utrecht.


detail_stillevenDe laatste jaren ben ik steeds vaker te vinden op beurzen als de Open Art Fair in Utrecht waar ik in contact kom met mensen die interesse hebben in mijn werk en potentiële kopers of. Ik vind het heerlijk om met hen te praten over mijn werk, mijn inspiratie en mijn bezieling. Dat voelt een beetje als praten over mijn kinderen. En net als bij mijn kinderen zoek ik in mijn werk naar verbondenheid, eenheid en rust. Heerlijk om dat te ervaren! En als mijn werk dát gevoel kan overdragen … dan is mijn missie als kunstenaar geslaagd.

Daarom ben ik benieuwd naar de ervaringen en mensen die ik dit jaar ga ontmoeten op de Open Art Fair in Utrecht. Ik voel me vereerd om een aantal van mijn laatste werken te mogen tonen op de Open Art Fair aan een bijzonder groot publiek. Ze zijn te zien in de stand van de New Place Art Gallery uit ’s-Hertogenbosch, net als de prachtige beeldhouwwerken van de Russische beeldhouwer Sergey Khornikov en de indrukwekkende foto’s van fotograaf Henri Senders.

Ik heb er zin in en zie u graag op deze beurs!
Wilt u meer weten over mijn werk? Neem dan gerust contact met me op voor gratis entreekaarten. Dit kan door een mailtje te sturen naarpainter@hetnet.nl.

Vriendelijk e groet,
Peter van den Borne