Lezing over mijn werk in het Prinsenhof te Delft


Prinsenhofdinner-28(1)25 maart 2013

Peter Zuidhoek van Galerie Art Boutique te Noordwijk Miran van ’t Klooster, van Podium Kunst en Interieur te Noordwijk. Van der Linde Catering en hun nieuwe dinerconcept : Inspiration dinners.

Wat is een inspiration dinner? Tijdens een inspiration dinner is het de bedoeling dat design, kunst, natuur en lekker eerlijk eten op een verassende wijze bij elkaar komen.

Een paar weken geleden ben ik door Peter Zuidhoek (via Miran van ’t Klooster) gevraagd om tijdens een inspiration dinner als gastspreker iets te vertellen over mijn werk. Lang heb ik er niet over na moeten denken want het idee stond me bijzonder aan. De vraag was of ik op een inspirerende manier over mijn werk wilde vertellen, waarbij eten en drinken centraal zouden staan. Dit in de hoop op een leuke discussie tijdens de –overigens (h)eerlijke- maaltijd. Het leek me leuk en spannend om de uitdaging aan te gaan. Dus startte ik met de voorbereidingen. Lees en kijk vooral verder, peter-van-den-borne-lezing-Prinsenhof (WORD-document).

Aantal Reacties: 0

Reageren ?Plaats een reactie! (s.v.p. maximaal 600 woorden)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Mail mij als anderen ook een reactie plaatsen.