Kunstlust 2015


www.kunstlust.nl
We nodigen u uit voor KUNSTlust 2015 op 28, 29 maart en 4, 5 en 6 april (Pasen).

Kunstlust

Een elftal van professionele kunstenaars zorgt voor een presentatie van kunstwerken in verschillende kunstdisciplines. De kunstwerken van brons, hout, steen, staal, keramieken glas staan voornamelijk in de grote tuin te pronken. Binnen zijn ook wat ruimtelijke werken, maar vooral schilderijen en houtobjecten vooraan de wand krijgen daar de meeste aandacht.

Tussen 11 en 18 uur bent u welkom bij Natuurgeneeskundig Centrum Haaren aan de Belversestraat 25 in Haaren (NB), Nederland. Zie plattegrond op de website http://www.kunstlust.nl. De entree is gratis. Fijn als u zich aanmeldt via:www.facebook.com/events/652436068202099.
A®TABLE, diner met kunstenaars

Liefhebbers van kunst en culinaire hoogstandjes hebben de mogelijkheid om zich voor deze bijzondere avond in te schrijven. De deelnemers zitten met een kunstenaar aan een tafel waarop in het midden, op een speciale sokkel,zijn kunstwerk staat. De chef-kok, culinair kunstenaar Maurice Loman van Couvert Catering,gaat een topmenu presenteren. Het menu bestaat uit vier sessies (3 gangen +koffie met lekkernijen). Vier kunstenaars, die tijdens KUNSTlust met hun werk exposeren, geven acte de présence.Men ‘verhuist’ na iederegang naar een andere tafel. Een bijzonder smakelijke kans om kennis te maken met de kunstenaar en zijn kunst. Maurice Loman is een ervaren chef-kok. Hij heeft in het verleden veel samengewerkt met Cas Spijkers.

• Kosten: € 49,50 p.p. inclusief wijn
?? A®TABLE vindt plaats op zondag29 maart, zaterdag 4 aprilenpaaszondag 5 april
• Alle dagen vanaf 18.30 uur in besloten kring
• Direct reserveren via mauriceloman@gmail.com
• Geef eventuele dieetwensen aan Maurice door
• Meer informatie: telefonisch via +31 (0)485 340074
• Deelname is beperkt tot 36 personen per A®TABLE diner

Overige diners
Op zaterdag 28 maarten Paasmaandag 6 april verzorgt Maurice Loman hetzelfde verrassende diner, 3 gangen + koffie met lekkernijen. Dit is een traditioneel table d’hôte diner zonder kunstenaars.

• Kosten € 49,50 p.p. inclusief wijn
• Reservering en informatie (zie boven)
Hopelijk ontmoeten we elkaar tijdens KUNSTlust 2015.