Jos Plasmans, goede vriend en commerciële rechterhand


Jos-Plasmans
Interview met Jos Plasmans

In het blad ‘CONTENT’ stond deze week een leuke advertorial van Oogwinkel Holtman te Bladel.
Hierin wordt brildrager Jos Plasmans geïnterviewd. Jos is als goede vriend van Peter al jarenlang betrokken bij de activiteiten van Galerie Born-Art.

Een stukje uit het artikel:
“Ik ben vrij druk bezig met de galerie “Born-Art”, waarmee we beurzen bezoeken in binnen- en buitenland. ‘We’ zijn mijn goede vriend Peter van den Borne en ik. Peter is kunstenaar en maakt prachtige schilderijen.  Maar kunstenaars zijn vaak net als Sinterklaas; ze geven alles weg. Creatieve mensen zijn vaak zakelljk niet zo goed. Daarom help ik hem op commercieel gebied.
lk doe het erg graag en het is een mooie invulling van mijn tijd. Het verrijkt mijn leven, ik ontmoet hierdoor mensen van diverse pluimage en culturen en het brengt me ook nog leuke en sociale contacten.”

KLIK hier voor het volledige artikel (pdf-formaat)=>